Hvordan går vi fram?
Samarbeidet starter med at kontaktskjema på nettsiden fylles ut, evt kan du ta direkte kontakt via mail eller instagram.
Tid og sted
Vi avtaler tid og sted som passer for alle. All fotografering skjer utendørs, med unntak av nyfødtfotografering som skjer i hjemmet deres. I de fleste tilfeller fotograferer jeg på steder jeg har valgt ut og er kjent. Gi meg en lyd dersom du har noen preferanser (skog, sjø, strand, byen, osv). 
Tidspunkt kan bli flyttet dersom været blir for utfordrende. Ved nyfødtfotografering tar du kontakt med meg når barnet er født og så avtaler vi dato og tid etterhvert. 
Brosjyre
En brosjyre med prisliste og praktisk informasjon vil bli sendt på mail. Her står det litt om min måte å arbeide på, klestips og spesielle ting å huske på. 
Kontrakt
Når vi har blitt enig om tid og sted sender jeg dere en kontrakt, og liste over standardvilkår. Den skal være signert før fotograferingen starter. 
Levering av bildefiler
Jeg legger ut de beste bildene fra fotograferingen i et online bildegalleri innen 2-3 uker. Du vil motta en mail når galleriet er åpent. I galleriet må du selektere ut de bildene du ønsker å kjøpe. Se prisliste på nettsiden eller i tilsendt brosjyre. De selekterte bildene i visningsgalleriet vil bli tilgjengelig for nedlasting så snart faktura er betalt. 
Bare spør hvis det er noe du lurer på!
- Mariel Marøy
Back to Top