Hei, Mariel Marøy her! 
Jeg er 28 år og bor i Bergen/Åsane. I tillegg til å fotografere for Mariel Picture jobber jeg deltid som sykepleier og studerer jordmorfag. Jeg er gift og har to herlige gutter på 0 og 3 år. Jeg elsker sjokolade, varme strikkegensere og peiskos(gjerne kombinert). Ellers liker jeg duskeluer, planter og kirken min. Liker ikke haier, mørket og fulle parkeringshus. 
Jeg har en stor fascinasjon for det nye livet, både graviditet og nyfødte. Å fotografere nyfødte som ligger på mors bryst eller babyer som akkurat har lært seg å sitte er favoritter. Jeg tar primært bilder av gravide, nyfødte, barn og familier. Innen foto har jeg ingen formell utdannelse og er autodidakt. Jeg har også lært av andre dyktige fotografer gjennom workshops og kurs. Jeg fotograferer med Canon R6, med objektivene Canon RF 85mm f/1.2 og Sigma Art 35mm f/1.4. Det beste med fotografering er kreativiteten og det å skape noe vakkert. Alle de fine menneskene jeg har blitt kjent med er også et stort pluss. 
Som mamma vet jeg hvor raskt de små barna våre vokser, og hvordan savnet etter gravidmagen føles. Derfor er jeg takknemlig for alle minnene vi har fanget på kamera. Fotografiene hjelper oss å huske stemningen, de små detaljene og minnene som ellers ville blitt glemt. Det vil jeg si er en god investering. 
Jeg vil beskrive bildene mine som dype, stemningsfulle og naturlige. Du kan bli bedre kjent med meg og familien min gjennom min Instagram @marielpicture. 
Back to Top