Mitt navn er Mariel Marøy, og jeg er 28 år og bor i Bergen. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber deltid på Haukeland i tillegg til å drive Mariel Picture. Jeg er gift og har to herlige gutter. Du kan bli bedre kjent med meg og familien min gjennom min Instagram @marielpicture. 
Jeg tar primært bilder av gravide, nyfødte, barn og familier. Men er også åpen for andre henvendelser. Jeg startet med fotografering for tre år siden og det har blitt en stor del av hverdagen. Som mamma vet jeg hvor raskt de små barna våre vokser, og hvordan savnet etter gravidmagen føles. Derfor er jeg så takknemlig for alle minnene vi har fått fanget på kamera.
Vi er privilegert med vakker natur, og derfor vil jeg ut å forevige minner av deg og dine. Naturlig lys, barn som utforsker, foreldre som slapper av, leken stemning og vakre omgivelser; det gir gode bilder. Når jeg tar bilder av nyfødte kommer jeg hjem til dere og tar bilder. Jeg synes det er viktig å verne om den første tiden med en nyfødt, og ønsker at fotograferingen skal være naturlig og rolig. 
Ta gjerne kontakt på nettsiden eller dm på @marielpicture hvis det er noe du lurer på. 
Back to Top